Penafian

Blog ini diwujudkan atas inisiatif peribadi Penulis dan tidak boleh dijadikan sumber rasmi bagi sebarang pemberitaan berkaitan program Kembara Mahkota Johor ini. Pihak Penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang penyalahgunaan maklumat atau bahan yang terdapat di dalam blog ini oleh pihak-pihak lain.

Thursday, June 17, 2010

Tahniah dan syabas kepada Sekretariat KMJ 2010

Sesi Try Run KMJ 2010 berakhir petang tadi.
Sebagai salah seorang peserta, Penulis ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada pihak Sekretariat KMJ 2010, khususnya Tuan Kamal Hisyam Haji Ja'far yang memberi kebenaran kepada Penulis dan team UTHM untuk bersama-sama berada di atas keretapi KMJ.

Terima kasih juga diucapkan kepada Tuan Haji Johari, En. Tahir, En. Shukor dan kesemua anggota sekretariat yang telah memberi kerjasama dan layanan terbaik kepada semua peserta rombongan.

Secara peribadi, Penulis begitu kagum dengan kecekapan, ketangkasan dan komitmen  semua ahli seketariat di sepanjang Try Run ini. Anda semua merupakan individu yang hebat dan profesional dan amat layak untuk berkhidmat dalam team DYMM Tuanku.
Mungkin faktor latar belakang kerjaya yang berbeza telah menjadikan team kalian hebat dan mantap.Penulis doakan KMJ 2010 ini berjalan dengan lancar dan jayanya.

No comments:

Post a Comment